Tips / Filmer

The last song
Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skilde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon arg och fjärmar sig från sina föräldrar. Ronnies far, en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv i badorten, helt uppslukad av att skapa ett verk för en lokal kyrkoförsamling. Filmen är baserad på en roman av Nicholas Sparks.
 
Beskrivningen är från Swefilmer HÄR
 
Små citroner gula
 Små citroner gula är en ganska ny film som är baserad på en bok. Det handlar om servitrisen Agnes som brinner för sitt jobb och lever ihop med en självupptagen hårdrocksstjärna. En dag blir hon dumpad av honom och mister även sitt jobb. Efter bara några dagar säger hennes kollega upp sig och de bestämmer sig för att öppna eget tillsammans. Man får följa deras resa hur de ska klara av resturangbranchen. Samtidigt träffar Agnes en kille som visar sig vara en matkrtiker. 
Beskrivningen är från nattstad.se/amandawigholm HÄR
 
Föräldrarfällan
Annie bor i London med sin mamma och Hallie bor i Kalifornien med sin pappa. De elvaåriga flickorna känner inte varandra, men är tvillingar. När de träffas på ett läger bestämmer de sig för att försöka återförena sina föräldrar.
 
Beskrivningen är från Swefilmer HÄR
 
 
Här är dom 3 senaste filmerna jag har sett. Tycker att alla av dom är bra. Jag gillar ju egentligen inte att titta på filmer, men jag lär mig haha. Har sett en hel del det här sommarlovet men mesta dels är det ju Desperate Housewifes avsnitt men nu är ju det slut. Det suger. Särskillt när jag vet att det inte spelas in fler säsonger.
 

Kommentarer
Postat av: marina

Allt bra med dig? :)

2013-08-16 @ 12:12:36
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Adriana Aroose

älskar The Last Song!

2013-08-16 @ 12:52:50
URL: http://aaroose.blogg.se
Postat av: johanna

Hejsan fin blogg och du är vacker också ,jag har frågestund nu i min blogg just nu skulle bli jätte glad om du ställde några frågor i min frågestund

2013-08-16 @ 13:29:19
URL: http://johannaafrikanen.devote.se
Postat av: Linda

Bra tips!

2013-08-16 @ 16:00:13
URL: http://lindasfoto.blogg.se
Postat av: Linda

bra filmer :D

2013-08-16 @ 18:57:39
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: Ronja

the last song är sååå bra :)

2013-08-16 @ 22:41:43
URL: http://www.ronjajulias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback