Sanningar

Jag skulle inte kunna tänka mig att skaffa ask.fm. Pågrund av att ALLA kan fråga anonymt. Dom flesta står inte för sina frågor och frågar frågor som dom skulle skämas för i vekligheten. 
 
Jag är SJUKT snål av mig. Eller inte mot andra kanske men mot mig själv. Helst vill jag bara spara hela tiden och sedan köpa när jag ser något jag verkligen vill ha. Fast det börjar bli bättre. Var ju och fikade med tjejerna i klassen efter skolan förra måndagen och efter skolavslutningen var jag och åt med tjejerna i klassen på orient palace.
 
Jag vet inte vad jag vill jobba med när jag blir stor men mina intressen just nu är inredning, foto, handboll och fotboll. Men jag vet egentligen inte hur man skulle kunna jobba med inredning. Men älskar att söka på pinterest och weheartit på inredning. På pinterest är min "dream house" mapp HEEEELT översvämmad.
 
Något jag verkligen inte skulle kunna tänka mig att äta skulle lätt vara krypande, levande insekter. Sen verkar inte ärtsoppa så gott och sen gillar jag inte grahamsgrynsgröt. 
 
På eskilscupen lärde jag mig att äta lingongrova. "STOLT" Nä men så går det när det bara finns lingongrova.
 
Om jag räknar får för att jag ska somna så hoppar fåren bara snabbare och snabbare hela tiden. Så istället för att räkna får så planerar jag mitt rum. Jag tänker samma varje gång men ändå lyckas jag alltid somna typ direkt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback