Redo för skolan

Nu när det bara är några dagar kvar tills skolstarten är det ju lite att fixa. Känns som att när skolan börjar så börjar hösten. Men är det inte lite så? Känner redan nu hur mycket jag vill sätta på mig mina mysis kläder och gosa ner mig under täcket. Mysigaste kläderna fram, shortsen lägst in i garderoben och dom små detaljerna i rummet som fixar till det sista som behövs för att man ska vara redo för hösten & vintern. En gosig matta, filtar och ljus. 
In med grillarna snarast så att dom inte fryser fast, stå inte heller still för länge så att du slipper spola varmvattnet som är slut över isen... Nä stop lite. Så fort går det väll inte? 
 
Har några veckor innan vintern hälsar på men får inte sakta ner för mycket. Nya byxor ska köpas, ny vinterjacka, nya skor. Rensning av garderoben för att se vad som kan packas in tills nästa sommar som jag hoppas kommer lite tidigare än i år. Försmå skor, tröjor, myskläder ska ut för att få in nya grejer eller helt enkelt få lite extra plats till extra filten som tas fram om man skulle komma hem efter en kall spring tur i snöstorm.
Nä innan det fixas ska jag köpa in en personlig almenacka som jag kommer bära runt på. Där kommer jag ha ALLT. Hela skolan kommer finnas där! Prov, sovmornar, läxor, slut tider och sen kommer loven skrivas i extra tydligt. Handbollsträningar, busstider, fotbollsträningar, handbollsmatcher, cuper och gym. Konfatider & konfaläger. Kompis dagar men också städ dagar. 
Känns som jag kommer klara skolan bra om jag bara håller ordning på almenackan och skriver i allt. Är ni redo inför skolan? Behöver ni fixa något speciellt innan skolstarten?
 
Kom ihåg att planera, somna i tid (fast kanske inte klockan 3 som på bilden. Komihåg dina vänner som stöttar dig och komihåg varför du går i skolan, det är grunden till framtiden. Eller ialla fall till ditt eller dina framtida jobb. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback