När man kan bli irriterad

Känns som att onsdagen och torsdagen inte varit så bra hemma. Har hänt endel som har gjort mig irriterad. Har nog med att göra att man går i skolan så länge på dagarna. Man blir så trött och omotiverad på de flestas lektioner. Sen kan det ju alltid vara någon gör någon tävling och tack vare det kan det rädda hela dagen.
Önskar att lärarna hade varit mer påhittiga istället för att köra det gamla vanliga, slå upp sida 13 och läs texten och läs glosorna, dom har vi till nästa vecka. Är det inte roligare då att istället köra gånger tabellen två och två och varje gång åker den som svarar saktast ut. Alla tävlingsmännsikor blir då ännu mer motiverade till att vinna över mattegenierna.
 
Nog om det, när jag kom hem då så hade i alla fall ett värmesparay åkt ut i sängen och blött ner min ny bäddade säng. Så in i tvätten med påslakarn, lakarn och sedan madrass och täcket. Sen låt ju självklart min smyckes låda precis brevid. Så nu står den på tork men anar att det inte komme bli bättre, få helt enkelt se till att köpa en ny eftersom att jag gillar den såååå mycket. Jag har ju inte ens hunnit visa den för er?  
Det är alltså en sånn här som jag köpte i sommras. Sjukt snygg och praktisk.
 
Sen är även min vita U.S Polo t-shirt på tvätt eftersom den har solkrämsfläckar på sig. Fläckarna har inte gått bort innan och inte på mitt vita hollister linne heller men får hålla alla fingrar och tår jag har. Nu känner jag mig i alla fall väldigt peppad när jag skriver inlägget, torsdag kväll. Har ju hänt en hel del bra också på dessa två klantiga & dåliga men ändå väldigt bra dar,
 
-Var på stan med bästavän & hade det mys på ett fik. 
-Köpte skit snygg tröja & svarta byxor.
-Fick hem min personliga almenaka som jag är så himlans nöjd med. 
-Plockade rent här hemma på hyllor osv.
-Hade inga läxor som behövde göras.
-Tittat på språkresor och känner mig riktigt sugen.
-Tänkt ut en riktigt finurlig plan för mitt rum.
-Snapat med personer som jag inte träffat på länge & som jag saknar sååååå. Känn er träffade, Olivia & Pauline.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback