Mål

Jag har inga mål som behöver vara nådda innan jul eller något. Men jag kämpar ju för att nå upp till dom så fort som möjligt.
 
Fotbollen. 
Jag har tänkt att jag skulle träna att skjuta här hemma men har bara blivit några få gånger och känner fortfarande inte att jag kan skjuta tillräckligt bra. Sen vill jag fortsätta att utveckla att veta vart och när jag ska springa för att det ska bli så bra som möjligt. 
 
 Handbollen.
jag har som mål att komma med i första laget i Nordencup & skadevi men även i gränsmästerskapet. Jag vet hur förjävligt det känndes när jag kom med i andra laget. För att jag kännde att jag platsade i första laget. Men jag av ALLT för att visa på skadevi att jag förtjänade en plats i första laget. 
Men för att få komma med i första laget nu först till gräns mästerskapen måste jag förbättra mig på att vara med på att få bollen när som helst och vart som helst. Sen måste jag tänka på att jag kan gå ut lite och vara med som passnings alternativ. Men även att kunna få bollen och sedan "explodera" och komma runt. Sen den där jäääädrans linjen måste jag försöka att undevika. 
 
Bakåt i handbollen måste jag prata mer och vara mer bestämd om jag ska gå ut. Säger jag att jag går ut så ska jag gå ut. Sen är det väll mer grejer som man alltid kan bli bättre på men det är dom grejerna som jag tänker på mest just nu.
 
Bloggen.
Hålla bloggen vid liv under dagarna och att alltid göra ett inlägg innan jag äter frulle och ett inägg innan jag går och lägger mig. Det är min "bas". Men sedan blogga vid lunch tid och ett tag innan jag åker hem och åker på träning om det finns tid.
 
Skolan.
Plugga på bussen när det behövs, jobba effektivare på lektionerna och verkligen ta in allt som sägs på lektionerna. Dom få raster jag har ska jag ibland plugga för att slippa göra plugget hemma. Sen ska jag jobba så att jag höjer mig i varje ämne. Engelskan ska jag plugga extra på och svenska arbeten ska jag vara noggranare med.
 
Foto.
Under vintern ska jag verkligen ta mig tid att ta bort och redigera bilder. Ska inte fota onödig heter osv. Men måste komma ihåg att fota grejer som jag köper in.
 
 
 
Hemmet. 
Ska göra om mitt rum och köpa in lite nya grejer för att få det mer stilrent och mysigt. Sen ska jag få igång mamma och pappa att planera andra grejer i huset. Men först mitt rum. Ska försöka börja laga mat lite oftare och sedan hjälpa till att handla eftersom att jag tycker att det är kul. :)
 
Övrigt. 
Fixa i ordning med alla mappar osv i min dator. Så att set ordning och så att jag hittar bilder när det behövs.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback