En regning dag

Vem tycker inte om mysiga regninga dagar då och då? Det är ju perfekta dagar att lära sig något nytt, mysa eller göra något som man måste. När man är mitt inne i den där rgninga dagen kanske man inte kommer på något så här kommer lite tips på grejer som du kan göra när det regnar.
 
Picknick
Ring en kompis eller en pojkvänn och packa ner fika och kanske varm oboy. Ta fram ett stort parasoll och något som ni kan sitta på och en hel del filtar. Sen kan man även sätta på sig mys strumpor, mjukisbyxor och tjocktröja. Ta med er något spel eller så kan ni bara sitta och prata mitt ute i regnet. (Ingen åska när ni gör det)
 
Film
Ring en kompis eller en pojkvän och samla sedan ihop massa filtar och täcken och mysa till det i rummet ni ska vara i. Gör en fruktsallad eller ta fram chips eller godis och sätt på filmen "Meet the Fockers" och sedan uppföljaren "Meet the parents" och skratta loss. Annars kan ni sätt på någon annan film eller någon spännade serie som Desperate Housewifes.
 
Lär dig något
Hitta en vän eller pojkvän som kan lära dig att spela något instrumment eller göra något pyssel. Ge dig själv en utmaning att tillexempel lära dig 3 ackord innan dagen är slut. Eller ge dig själv en extra stor utmaning och leta upp ackord och hjälp videos på youtube. Lär dig några enkla ackord och sedan kan du försöka klara någon låt som broder jakob.
 
Baka
Baka något gott med vännen/pojkvännen och sedan tänd massa ljus och mys framför en film eller varför inte bara sitta och prata ute under altantaket med massa filtar. Lyssna hur regnet smattrar mot taket och sitt och gunga i hammocken.
 
Ta vara på tiden
Har du någon läxa som behövs göras så är det definifivt en bra dag att göra det på. Du kanske behöver redigera bilder, rensa datorn eller bara städa rummet? Varför inte ta och hjälpa mamma och pappa med köket också? En önskelista är ju perfekt att skriva under en sånn här dag, skriv upp allt du önskar dig och sätt dom  ordning.
 
IKEA
Vem gillar inte att gå på IKEA? Det räcker ju att gå runt och titta. Dom tar ju inte inträde direkt. Mysig dag med familjen eller ens mamma. Du kanske till och med får med dig en gosig film som du kan mysa med till en film när du kommer hem.
 
Blött
Gå ut i regnet med din kompis/pojkvän och ta en blöt prommenad. Ta med ett stort paraply och sätt på er era mysigaste kläder, kanske inte tofflor men...

Kommentarer
Postat av: Astrid

Åh, vilka mysiga förslag kommer defenitivt att göra nåt av dom nästa gång det regnar!

2013-08-26 @ 08:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback