When You Love Someone

Älskar verkligen denna låt så mycket!! Så fin & mysig att lyssna på när man pluggar, ska sova, åker bil, helt enkelt när som helst. Lyssnaaaaa :D

Orientering

I tisdags hade vi orientering vilket man alltid har blandade känslor om. Bjuder på två bilder därifrån :)

 
 

Una favorita

Morfars fina lilla kattunge Oskar som verkligen var så söt när vi träffade honom i somras, vill aldrig att han ska bli större haha <3
 

Liseberg

 
I fredags så var vi tvåor på teknik- & naturprogramet på Liseberg för att göra lite mätningar på karusellerna... Men vi fick många timmar där vi var fria & fick göra vad vi ville. Det blev en lång & otroligt kul kväll på liseberg med många fina människor!! 

5 måsten på flyget

När man reser utomlands & ska flyga under några timmars tid så finns det vissa prylar som är ett måste. Fick idén från devote som hade frågat tre olika bloggare & tänkte nu skriva mina egna måsten i handbagaget.
 
1. Hörlurar
Ladda ner massa poddcast & bra spellistor som du kan lyssna på under hela resan.
 
2. Laddare
För att kunna använda mobilen under hela resan & ha full laddat när man stiger av planet så är en laddare ett måste.
 
3. Saker som behöver göras
Om du som mig går i skolan & åker iväg under skoltid så är det skönt att kunna ta med sig något plugg på flyget så att man kan checka av det så att man slipper göra det när man är framme & bara vill njuta & koppla bort plugget.
 
4. Hoodie
Hur mysigt är det inte att sätta på sig Hoodien & dra på sig luvan medan ljuset släcks ner på planet & det är dags för att sova.
 
5. Godis
Resegodis eller något gott som du helt enkelt kan plocka upp när du känner dig lite sugen på någonting. 
 
HÄR hittar ni devotes artikel.
 
 

Ska jag?

                                                  
Hej på er, hoppas ni mår bra!! Tänkte bara slänga in ett snabbt litet enkelt inlägg & skriva lite om att jag är sugen på att börjar slänga in något inlägg här då och då. Får se hur det funkar med skola, handbollen & allt annat i min vardag men något ska det nog kunna bli. Sålänge kan ni ju följa mig på instagram där ni hittar alla bilder i detta inlägg + massa fler. Heter annadalstrom på insta:)

Anna Dalström heter jag och är en 16årig tjej som går första året på teknikprogramet i Skövde. I bloggen kommer du få läsa om mina vardagar och även se en hel del bilder som jag knäpper med min kamera Nikon D5100.

bloglovin

Instagram
Fotosida på FB

RSS 2.0