☀️🌴🍉💦🇺🇸

 

 Vackra stränder, stora shoppingcenter, hög värme, roadtrips, vattenskotrar & Diseney World, längtar bort till USA!!

Får aldrig nog av picknickar

Idag så planerade jag, Mira, Klara Nora en grill-picknick som verkligen blev lyckad!! Vi hade så roligt medan vi kämpade med att få igång grillen med hela tändstickspacketet & alla våra servetter haha😂, men vi hade det även otroligt mysigt när vi grillade marshmallows, pratade & skrattade.

 

Fina tjejerna<3

 

När vi kämpade med att få igång elden...

 
 

Vi hittade ett jättefint ställe där vi satt på en kulle & kollade ner på vattnet & såg solen gå ner lagom när vi hade grillar klart den första hamburgaren haha.


Onsdag

Har haft en bra onsdag trots att jag har dragit på mig en rejäl förkylning... Sov största delen av dagen men han även med att plocka körsbär hos farfar, kolla på lite videos från landet innan jag fick skjuts till Mira. Jag & Mira pratade en liten stund innan vi begav oss mot bion där vi såg på me before you som var en jättebra & väldigt känslosam film!!

 

Rihanna 4/7

Den 4/7 så var det dags att gå på Rihannas konsert. Jag, Fredrik & Mira ställde oss i kö ca en timma innan insläpp & det var precis lagom för att få hyfsade platser & slippa att stå upp allt för länge.

Det var DJ mustard som körde först & en stund senare så gick Big Sean på scenen. Tyvärr så tog de alldeles för lång tid på sig på scenen så att man hann tröttna & bli extremt törstig MEN, när självaste Rihanna klev upp på scenen så släppte allt. SÅ JÄKLA BRA VAR HON!!!! Hennes magiska röst & grymma låtar som hela publiken sjöng med till, vilken känsla!

 
 
 

Tallholmen

Förra veckan så kom Mira, Fredrik, Rebecka & Miranda upp till landet för att spendera några dagar där. Sååå mysiga & roliga dagar som bestod av Rihannas konsert, lunch på vigårda (Gå dit, så gott verkligen!!), båtutflykt med picknick, glass inne i Vaxholm, bastubad & mysiga kvällar med massa prat + fina solnedgångar. Uppskattar så att jag har dessa fina vänner!!

 
 
 

Konfirmation

När jag & familjen var i Stockholm förra gången så var vi på våran kusin Klaras konfirmation. Det började i kyrkan & efter det så åkte vi hem till Klara & hennes familj där det bjöds det på plockmat & fika, så gott verkligen!! Träffade även stora delar av släkten vilket var kul :D
Grattis till konfirmationen igen Klara!!

 

Göteborg

 

 

Idag tog jag tåget ner till Göteborg igen, men den här gången tillsammans med Molly. Vi hade en jättemysig dag med shopping, lunch & massa prat!!


En dag i Göteborg

I fredags så bestämde jag, Filippa, Linda & Fredrik oss för att ta tåget till Göteborg vilket blev väldigt lyckat. Vi gick runt & kollade i lite butiker & käkade mat på vapiano mellan allt shoppande.När Filippa & Linda tog tåget hem efter några timmar så hade jag & Fredrik några timmar att spendera innan vi skulle se Sveriges 98-99 landslag möta Danmark i en landskamp. Vi gick runt & utforskade Göteborgs & fann bland annat fina parker, livemusik & god glass👌🏻

Sverige vann finalen på shotout som vi tyvärr missade för att springa till tåget, men grattis till dom!!

 
 

Road trip

 
Idag tog jag, Nellie, Filippa, Filippas syster & hennes vän bilen & gjorde en liten road trip till Lidköping där vi tillslut kom fram till en bad plats där vi fikade, solade & hade det bra. Så härligt med en roadtrip med go musik & bra vänner!! När vi kom tillbaka till Skövde lite senare på kvällen så åt vi på Rådhuset, täffade Mira & satt och pratade. Så mysig & härlig dag!!
 

Anna Dalström heter jag och är en 16årig tjej som går första året på teknikprogramet i Skövde. I bloggen kommer du få läsa om mina vardagar och även se en hel del bilder som jag knäpper med min kamera Nikon D5100.

bloglovin

Instagram
Fotosida på FB

RSS 2.0