Tacos
Gårdagen

Drack godaste glöggen hemma hos Mira som hennes mamma bjöd mig på❤️

Hade träningstid tillsammans med IFKs 00or & 99or. 


Taco-onsdag

Tack vare 2 timmars håltimma så hann jag & tre vänner i klassen gå och handla tacos ingridienser för att sedan laga tacos. Så gott & trevligt :D
 

En härlig vecka

Som fotbollsspelare så känns Gothia som en måste grej. Så förra året så valde jag att åka iväg med mitt fotbollslag på en solig vecka med musik, vänner, värme och en hel del fotboll. Verkligen en härlig vecka!!

Resa

Något jag verkligen vill göra efter studenten och senare i livet är att resa. Helst nu egentligen... Men istället så sitter jag här hemma i kalla Sverige och kollar på instakonton där folk är ute och reser runt i världen. Jag kan ju inte vara den enda som drömmer om att båtluffa, backpacka och resa runt i världen. 
 
 

Inspo

Bilder från pinterest.
Detaljer tycker jag kan göra ett helt rum. Ljuslyktor, blommor, vaser, ramar, foton och andra små eller stora fina detaljer. Här ovan får ni lite inspo på detaljer som jag har hittat på pinterest. Klicka HÄR för att komma till min pinterest. 

USM steg 3

USM Steg 3
Norden
Skadevi
Skadevi
Hallby

Förra helgen så spelade vi USM på hemmaplan vilket blir riktigt lyckat. Tre vinster blev det för våran del vilket resulterade till en första plats i gruppen. Nu väntar jag & säker fler spänt på lottningen till steg 4!

En bästis & två semmelwraps👭💘

 

Moment's I miss

Matfestivalen med mina fina vänner🍩🍹
 
Color run i Stockholm med ett mycket trevligt gäng💛💚💙💜❤️
 
Sverigecupen💛
 
Klassresan med de flesta tjejer i klassen🎉💃
 
Vårt landställe och alla härliga dagar man spenderar där varje år☀️
 
Men mest av allt så saknar jag resan till USA med min bästavän Emilia. Sol, bad, värme, shopping och en massa mer!!☀️🌴🍉🛍

CHICAGO

 
 
 

10 cm

Ca 10 cm av håret klipptes av i torsdags efter skolan. Så skönt att få liten förändring på håret då det blev så fräsht!!En solig vinterdag

Håltimman imorses spenderade jag & lite vänner vid utsikten i skolan medan solen strålade in genom fönstret. Usch för kylan men tack vare solen känns allt lite bättre. Slutade klockan 1 och gjorde inte något särskillt innan jag åkte iväg på träning klockan 6.


SthlmMall of Scandinavia

I lördags så besökte jag och Molly Mall Of Scandinavia vilket är ett nytt stort och fräscht köpcentrum i Solna. Bra butiker och väldigt snyggt köpcentrum där vi lyckades hitta några fina saker. Tipsar om att åka dit om ni aldrig varit där tidigare! 

Forest fruit

Är inte någon som älskar te men tycker ändå att det kan vara mysigt att dricka ibland... Forest fruit är i alla fall en solklar favorit👌🏻

Bästis

Under helgen var jag uppe i Stockholm med min vän Molly. Vi åt en hel del god mat, shoppade och umgicks med min kusin & mormor❤️ En väldigt mysig helg!!


Favorite placeNyår 2015

I år firade jag in det nya året med fyra vänner vilket var både mysigt & kul. Bra musik, god mat, massa prat och dans. 2016 ska bli grymt!!

Latest

 
Annadalstrom heter jag på instagram.

Hej på er :)

Det var ju ett tagsen jag kikade in här och publicerade något... Tänkte faktiskt börja lite grann igen men det återstår att se om det håller i sig nu när skolan börjar. Vi får helt enkelt se hur det blir. :)
Det har hänt mycket i mitt liv sen jag bloggade sist. Jag har varit med i ett luciatåg, varit i Göteborg med Emilia, firat jul med familjen, haft en mysig & rolig nyår med mina vänner och slutligen även spelat två handbollscuper.
 
 
 

Anna Dalström heter jag och är en 16årig tjej som går första året på teknikprogramet i Skövde. I bloggen kommer du få läsa om mina vardagar och även se en hel del bilder som jag knäpper med min kamera Nikon D5100.

bloglovin

Instagram
Fotosida på FB

RSS 2.0