Gästbloggar

Hejsan hoppsan fina läsare. 
Jag (Amanda) fick tillåtelse av Anna att skriva ett inlägg på hennes blogg då jag sitter själv på en buss i flera timmar. 

Tänkte i alla fall ägna detta inlägget till att skriva lite om Anna, vår vänskap och lite sådär. 

Till att börja med så är Anna en väldigt glad person, det är alltså jätteroligt att umgås med henne! 
Hon och jag är väldigt lika på många sätt, till exempel; vi båda älskar inredning. Vi älskar att typ kolla i indredningstidningar, och vi har väldigt lika åsikter om hur det ska se ut i våra framtida hus och sådär. 
Anna älskar att hitta på överraskningar till folk, precis som mig. Hon gillar att göra andra folk glada, vilket hon väldigt ofta gör. 
Sen så har vi även väldigt lika åsikter om det mesta, men eftersom att det skulle ta en evighet att berätta allt så får ni nöja er med det. 

Jag och Anna lärde lämna varandra när hon och några andra tjejer började i vår klass i sjuan. I början umgicks vi inte så mycket men med tiden så började vi umgås mer och mer och jag insåg vilken underbar person Anna är. Ni vet den där känslan när man verkligen känner att det bara klickar? Precis den känslan fick jag med Anna. 
I alla fall, vi började umgås mer och mer i skolan och på fritiden vilket vi gör än idag. Eftersom att båda har fullt upp med skolan och träningar och sådär så är det svårt att träffas ofta, men när vi väl träffas så har vi alltid lika kul. Vi kan sitta i timmar och prata, och i nästa sekund kan vi dö av skratt. 

Anna är en av de första personerna jag vänder mig till när något har hänt. 
Hon är den jag kan ringa till klockan 1 på natten och veta att oavsett vad hon gör kommer hon att finnas där och lyssna på mig hur länge jag än behöver prata. 
Hon är den som skickar det där "lycka till - smset, när jag är som mest nervös för någonting.
Och framförallt så är hon en person att lita på till 100%. 
Eftersom att vi inte känt varandra så jättelänge kan jag inte säga att jag vet precis exakt allt om Anna, men jag kan säga att jag älskar henne till tusen. Jag älskar hennes konstiga sätt att äta knäckemackor på, jag älskar hennes sätt att skratta, jag älskar hur hon får mig att må och jag älskar att jag att fått en underbar bästavän som jag kommer uppleva så mycket roliga saker med. 

Att vi har kommit varandra så nära så fort är helt fantastiskt, och vår vänskap är verkligen äkta. 
Anna är inte bara min bästavän, hon är min hjälte, en jag ser upp till. Hon har finaste utsidan och insidan. 
I love you❤️ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback