Att ha en blogg

Jag älskar att blogga och jag vet att bloggen är en del av mig. En blogg tar mycket tid och kraft men samtidigt så ger den så mycket. Genom att blogga så känner jag att jag har mer koll på saker som behöver göras. Istället för att skriva ner mina listor på ett block för mig själv så kan jag väl lika gärna skriva listan här och peppa er till att faktiskt också göra något bra utav eran dag. 
På något sätt så tycker jag det är så skönt att ha det här stället som my place, där jag kan dela med mig av precis vad jag vill. Jag kan skriva om jag är skit stressad för ett prov och jag kan berätta för er om jag känner att jag är nöjd över något eller bara lägga upp en bild på mina fina vänner eller på en god frulle.
Jag älskar att blogga, inte bara för min skull utan också för er skull. Jag blir peppad av andra bloggare som jag känner hinner med så mycket och lever ett bra liv. Jag vill också inspirera folk till att göra det bästa av sin dag, planera och helt enkelt göra saker som får en må bättre.
 
Får väl välkommna mig själv tillbaka men även er läsare som förhoppningsvis vill fortsätta läsa.
I och med fotboll, läxor och annat att göra så ska jag försöka vara här så ofta det går!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback